Invigning av Clario Hotel Post
27Jan

Invigning – Clarion Hotel Post

Den 26 januari 2012 invigdes det nya lyxhotellet med pompa och ståt vid Drottningtorget i Göteborg. Festen inleddes med en ljusshow på hotellets fasad och följdes därefter med en konsert. Se filmer längre ner där en bit av ljusshowen syns och där det går att känna av den bas som fick säkert hela Göteborg att vakna till.

Inför denna event testade jag på att spela in ljudet med min nya inköpta Zoom Handy H4n. Efter att jag har kommit hem märks det att jag behöver prova mig fram och lära mig manicken. Ljudet blev inte så klar som jag hoppades på eftersom jag ställde in ljudinspelningen efter DJns musik och inte förväntade jag mig ett större dån från ljusshowen. httpvh://www.youtube.com/watch?v=503nsbB8VdY httpvh://www.youtube.com/watch?v=MJgvqolnZYo —- http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.839801-storslagen-ljusfest

ABOUT THE AUTHOR

Géza Ribberström Palyi
Born and living in Gothenburg Sweden. Graduated IT-engineer and studying now to become an UX-designer. Runs his own company in IT-support and photographing weddings and portraits.

Kommentera